Submenu

Energietips van Saldoplus

26-04-2022

Tess van Schijndel is NEN-gecertificeerd Schuldhulpverlener en Budgetcoach. Ze schreef een nieuwsbrief over energie en energiebesparing voor bewindvoerder- en budgetbeheerklanten.

Tess verzorgt als zelfstandige projectlessen over Armoede & Sociale Uitsluiting en werkt in deeltijd bij SaldoPlus. Binnen SaldoPlus houdt ze zich bezig met allerlei activiteiten waarin ze haar ervaringsdeskundigheid, in ‘Armoede en Sociale Uitsluiting', als expertise kan neerzetten. Bijvoorbeeld door middel van een nieuwsbrief over energie en energiebesparing. Daarover zegt ze: 

'De kosten van energie, boodschappen en andere dagelijkse producten stijgen enorm. Het is enorm belastend voor de mensen die niet of nauwelijks rondkomen met hun geld. Niet alleen ‘de minima’ maar vergeet ook niet de  ‘werkende armen’, ouderen en mensen met een migratieachtergrond. Door een nieuwsbrief te maken met laagdrempelige tips en informatie willen we ons pro-actief inzetten.'

Lees de energietips via de links hieronder.

Noot voor de lezer: let op, inmiddels is de informatie over de energietoeslag die in de nieuwsbrief staat niet meer recent. Veel gemeenten hebben (een deel van) de eenmalige energietoeslag inmiddels uitbetaald. Bovendien is deze tekst speciaal voor bewindvoerder- en budgetbeheerklanten gemaakt.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen