Sluit je aan bij Ruimte om te leven

Contact

Heb jij nieuws dat je wilt delen, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Laat het ons weten via ruimteomteleven@helmond.nl, dan nemen we contact met je op. 

Mijn naam is Marloes Kooteren ik heb echt het mooiste werk dat er is. Ik help organisaties om supergoed te worden in het maken van échte verbinding. Noem me communicatiestrateeg, verbinder, stakeholdermanager. Net wat je wilt. Ik houd me hier dagelijks mee bezig. In het bedrijfsleven, zorg, onderwijs, (semi)-overheid en maatschappelijke organisaties. Ik ben en voel me in iedere tak van sport thuis. Juist omdat ik altijd de verbinding zie en zoek.

Ik geloof er heilig in dat de oplossing van veel uitdagingen, waar we als samenleving op dit moment mee te maken hebben, ligt in verbinding. Niet naast elkaar, maar mét elkaar.


 

Mijn naam is Saskia Kalter, online communicatiespecialist bij Afdeling Online in Helmond.

Als content marketeer werk ik voor verschillende opdrachtgevers in de culturele en publieke sector, waaronder Ruimte om te leven Helmond. Binnen dit project ben ik verantwoordelijk voor de content op het platform, maar ook op Facebook en LinkedIn. Door middel van inhoudelijke artikelen, interviews, nieuwtjes en meer probeer ik de bekendheid van het platform te vergroten en onze volgers te enthousiasmeren om zelf aan de slag te gaan.

 

 

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen