Sluit je aan bij Ruimte om te leven

Tips voor professionals

Ben je professional of werkgever in Helmond?

De volgende websites bieden een overzicht van organisaties die medewerkers kunnen helpen bij problemen als geldzorgen of moeite met lezen en schrijven. Er is ook een toolkit beschikbaar met materiaal dat je kunt gebruiken.

 •  Sociale kaart Helmond: zoek organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van zorg en welzijn, gezondheid, wonen, vervoer, geldzaken, opleiding en vrije tijd. 
   
 • Geldfit: via een anonieme persoonlijke vragenlijst krijg je een advies dat past bij jouw financiële situatie.
   
 • Toolkit Financieel fitte werknemers: gratis flyers, posters, handouts en meer om binnen je organisatie te verspreiden. 
   
 • Folder 'Ondersteuning voor Helmonders met een laag inkomen': met alle Helmondse regelingen, voorzieningen en organisaties die kunnen ondersteunen bij een laag inkomen, financiële problemen of geldzorgen. 
   
 • Stichting Lezen en Schrijven: 1 op de 6 Helmonders heeft moeite met lezen, schrijven en digitale vaardigheden. Op de website lees je hoe je dit bij je werknemers herkent en hoe je hen kunt helpen. 

 

 

 

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen