Sluit je aan bij Ruimte om te leven

Veelgestelde vragen - FAQ

Heb je vragen over Ruimte om te leven Helmond? Wellicht vind je het antwoord op jouw vraag hieronder. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ruimteomteleven@helmond.nl We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ruimte om te leven richt zich op professionals in de gemeente Helmond, die zich hard willen maken voor sociale gelijkheid en samen willen werken om ongelijkheid en armoede tegen te gaan. We willen met en van elkaar leren en samenwerken. We willen de beweging op gang houden. We streven ernaar dat iedereen in Helmond de ruimte voelt om te leven. Daarbij focussen we op gezondheid, welzijn, deel uitmaken van de samenleving, arbeid & vrije tijd en materiĆ«le welvaart. 

Wil jij jouw steentje bijdragen? Sluit je dan nu aan!

We nodigen je van harte uit om je aan te sluiten bij Ruimte om te leven. Samen maken we het verschil! Je kunt een profiel aanmaken op deze pagina, de stappen wijzen voor zich. 

Ruimte om te leven streeft ernaar de sociale tweedeling in de gemeente Helmond te verkleinen. Het is een samenwerkingsverband voor professionals, dat werd opgericht door de gemeente, het Elkerliek Ziekenhuis, Senzer en de Huijbregts Groep. Lees alles over Ruimte om te leven op deze pagina. 

Wil jij je als ambassadeur inzetten voor Ruimte om te leven, om er samen voor te zorgen dat elke professional in Helmond het platform kent en we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen? Dat kan! 

Per mail kun je je aanmelden als ambassadeur. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Ruimte om te leven heeft verschillende ambassadeurs, die zich inzetten voor een gelijkwaardiger Helmond. Zij werken onder meer bij Super Sociaal, Energiehuis Slim Wonen, Volksbelang en Gemeente Helmond.

Meer informatie over onze ambassadeurs vind je hier. 

Naar aanleiding van Ruimte om te leven zijn de afgelopen jaren al verschillende actiegroepen ontstaan, met elk hun eigen focus. Zo is er een Actiegroep Menstruatiearmoede en een Actiegroep Sterk aan het werk, die alleenstaande moeders helpt weer aan het werk te gaan.

Een overzicht van alle actiegroepen is te vinden op deze pagina. 

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen