Submenu

Ambassadeur Rinske Overvliet stelt zich voor

29-06-2022

Ambassadeurs zijn onmisbaar voor Ruimte om te leven Helmond. Ze dragen het platform een warm hart toe, en leveren op allerlei gebieden een bijdrage aan de beweging. Graag stellen we ze aan je voor!

Rinske Overvliet is armoederegisseur in Helmond. Haar opdrachtgevers zijn gemeente Helmond en het Armoedeplatform. De functie armoederegisseur is een onafhankelijke functie. Rinske is een gezicht in de stad en een spil in het web. Haar taak is om verbinding tussen gemeente, organisaties in de stad en de inwoner te leggen.

Rinske: 'Ruimte om te leven is een mooi platform waar professionals elkaar kunnen vinden, waar kennis gedeeld kan worden en waar samenwerkingen kunnen ontstaan. In mijn ogen een belangrijke plek om zo samen van Helmond een mooiere stad te maken.' 

Over het antwoord op de vraag waarom professionals zich bij het platform moeten aansluiten, hoeft Rinske niet lang na te denken: 

'In Helmond hebben we veel organisaties die voor onze inwoners klaar staan. Iedere organisatie heeft zijn eigen expertise. We hoeven niet allemaal het wiel op nieuw uit te vinden. Door van elkaars kennis en ervaring gebruik te maken ontstaat er een sterk netwerk en kunnen we samen onze inwoners beter vooruit helpen. Wanneer iedere organisatie op één plek te vinden is, is het makkelijker om te sparren, samen te werken en initiatieven op te pakken.' 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen