Submenu

Vrijwillige bespaarcoaches gezocht!

27-10-2022

Lijkt het je leuk om mensen te helpen besparen op hun energierekening? Meld je dan aan als bespaarcoach. Na een korte gratis opleiding weet jij alles over het gebruik van ledlampen en tochtstrips in huis en ben je klaar om bij Helmonders thuis langs te gaan.

Veel mensen ervaren door de gestegen prijzen energiearmoede: ze moeten alles op alles zetten om de eindjes aan elkaar te knopen. Door middel van kleine aanpassingen in huis kan een woning al energiezuiniger gemaakt worden. Bespaarcoaches gaan bij inwoners van Helmond langs, en helpen hen met het toepassen van energiebesparende maatregelen.

Klinkt dit als iets voor jou? Al vanaf 1 uur per week kun jij mensen helpen hun huis energiezuiniger te maken. Je kunt deze uren zelf inplannen op de momenten dat het jou goed uitkomt. Als bespaarcoach ga je op huisbezoek en krijgt daarvoor een vrijwilligersvergoeding van €7,50 per bezoek.

Wil je meer weten over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan een kijkje op de website van Energiehuis Slim Wonen!

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

X (voorheen Twitter)

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen