Submenu

Hulp bij hoge energiekosten voor ondernemers

10-02-2023

Veel gezinnen worden hard geraakt door de stijgende energiekosten. Maar ook voor bedrijven zijn het moeilijke tijden. Zij worstelen soms met torenhoge energiekosten, met alle gevolgen van dien. Gelukkig is er ook voor hen hulp beschikbaar.

De gemeente Helmond stelt tot wel € 1000,- subsidie beschikbaar voor ondernemers die energiebesparende maatregelen willen toepassen. De subsidie is bedoeld om bijvoorbeeld een adviseur in te huren voor een energiescan of om zelf materialen voor energiebesparing aan te schaffen. Daarbij kan het gaan om radiatorfolie, maar ook om ingrijpendere maatregelen als dubbel glas. 

Aanvragen van de subsidie 

De subsidie voor energiebesparende maatregelen kan online worden aangevraagd. Daarbij is het belangrijk dat een factuur of offerte wordt bijgesloten. De deadline voor het aanvragen van de subsidie is 1 maart 2023, en de maatregelen moeten worden of zijn uitgevoerd in de periode van 1 oktober 2022 tot 1 juli 2023.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen