Submenu

Even voorstellen: Marloes Kooter

11-05-2023

Marloes Kooter is sinds enkele weken aan Ruimte om te leven verbonden als stakeholdermanager. Aan haar de taak om samen met ons de beweging verder uit te breiden en verbindingen te intensiveren. Ze stelt zich graag aan je voor!

Mijn naam is Marloes Kooter en ik heb echt het mooiste werk dat er is. Ik help organisaties om supergoed te worden in het maken van échte verbinding. Noem me communicatiestrateeg, verbinder, stakeholdermanager. Net wat je wilt. Ik houd me hier dagelijks mee bezig. In het bedrijfsleven, zorg, onderwijs, (semi)-overheid en maatschappelijke organisaties. Ik ben en voel me in iedere tak van sport thuis. Juist omdat ik altijd de verbinding zie en zoek.

Hier ga ik mee aan de slag

Ik geloof er heilig in dat de oplossing van veel uitdagingen, waar we als samenleving op dit moment mee te maken hebben, ligt in verbinding. Niet naast elkaar, maar mét elkaar. Beter van elkaar snappen waarom we dingen doen. Open en ontvankelijk zijn. En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Hier zijn we het vast over eens: het mag niet zo zijn dat mensen in de ene wijk van Helmond gelukkiger zijn en langer leven dan in de andere. Die sociale tweedeling aanpakken, dat kunnen we écht alleen maar sámen. Er zijn al zoveel fantastische initiatieven en mensen die er hun schouders onder zetten. En nee, we staan niet voor een makkelijke opgave. Maar laten we er samen alles aan doen om alle Helmonders die ruimte om te leven te bieden!

Ik ga ervoor zorgen dat we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Denk aan de bijeenkomst op woensdag 21 juni. Dat ambassadeurs hun belangrijke rol goed kunnen vervullen. Dat actiegroepen hun weg vinden en hun bekendheid vergroten en samen met alle partners Ruimte om te leven nóg meer zichtbaar maken.

Oproep

Naast het intensiveren van de verbinding met en tussen onze ambassadeurs en actiegroepen, ben ik ook actief op zoek naar nieuwe ambassadeurs en mooie initiatieven om onze community te laten groeien. 

Heb of weet jij een initiatief dat past bij Ruimte om te leven? 
Zie jij voor jezelf een rol weggelegd binnen onze community? 
Heb je een vraag waar onze community je bij kan helpen?

Ik kom heel graag met je in contact! Bellen, appen, mailen: net wat jou past.

Wie weet tot snel!

Marloes Kooter
06 5261 8831
marloes@marloeskooter.nl 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen