Energiehuis Slim Wonen geeft training over slim en effectief energie besparen

Saskia Kalter 22-06-2022
407 keer bekeken 0 reacties

EnergieHuis Slim Wonen biedt op 12 juli een training aan voor buurtcoaches, wijkbeheerders, budgetcoaches en (andere) medewerkers van wooncorporaties. Het thema van de training is slim en effectief energie besparen.

Tijdens de training leer je een aantal simpele, maar effectieve manieren van energiebesparing, en hoe je een aantal energiebesparende hulpmiddelen aan kunt brengen. Het doel van de training is dat de deelnemers zelfstandig in gesprek kunnen met bewoners over energiebesparing en hen direct praktisch kunnen helpen met het plaatsen van spullen uit de Bespaarbox

De training vindt plaats op dinsdag 12 juli van 10.00 tot 12.30u, met inloop vanaf 09.30u. De locatie wordt bepaald op basis van het aantal aanmeldingen. 

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar Maartje Vos van Energiehuis Slim Wonenmaartje.vos@energiehuisslimwonen.nl

 

Afbeeldingen

0  reacties

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen