Kierenjagers gezocht!

Saskia Kalter 15-12-2022
316 keer bekeken 0 reacties

De gemeente Helmond gaat zogenaamde Kierenjagers inzetten om Helmonders te helpen hun woning energiezuinig te maken. Kierenjagers zijn klussers die langskomen om kleine energiebesparende maatregelen in de woning toe te passen, zoals het aanbrengen van tochtstrips en het installeren van ledlampen.

Kierenjagers gezocht

Ben jij handig en vind je het fijn om mede-Helmonders te helpen? Dan is de gemeente op zoek naar jou! Als Kierenjager doe je als vrijwilliger kleine klusjes bij bewoners thuis, zodat zij energie en geld besparen. Zo zorgen we ervoor dat niemand deze winter in de kou hoeft te zitten, omdat zijn of haar huis niet winterklaar is. 

Flexibel en vergoed

Voor het werk van een Kierenjager is het niet nodig om Nederlands te spreken. Het werk wordt altijd in tweetallen gedaan, waarvan er altijd een Kierenjager Nederlandstalig is. Het is niet nodig om een rijbewijs te hebben. De werktijden zijn flexibel en voor de vrijwilligers is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. 

Wil je meer weten over het werk van de Kierenjarers?

Neem dan een kijkje op de website van de gemeente Helmond. 

Afbeeldingen

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen