Deadline energievergoeding uitgesteld naar 15 januari

Saskia Kalter 21-12-2022
779 keer bekeken 0 reacties

Inwoners uit Helmond met een (gezamenlijk) netto inkomen tot ongeveer 2360 euro per maand kunnen misschien een eenmalige energievergoeding krijgen. De deadline voor het aanvragen van de toeslag is verruimd, zodat men meer tijd heeft om een aanvraag te doen.

Goed om te weten: inwoners hoeven dit bedrag nooit terug te betalen en het heeft geen effect op toeslagen of een uitkering. De termijn voor het aanvragen van de vergoeding is opgerekt van 31 december 2022 naar 15 januari 2023. Tot die datum kunnen inwoners:

  • Digitaal een aanvraag doen.
  • Een afspraak maken bij LEVgroep of BeBizzy Helmond om de aanvraag tijdens een spreekuur samen te doen.

Samen zorgen we dat iedereen warm de winter doorkomt! In vijf weken tijd hebben we al ruim 60% van de doelgroep met een inkomen tussen de 120% en 150% bereikt. Dat is een mooi resultaat, maar het betekent tegelijkertijd dat er nog heel wat inwoners zijn die 700, 1000 of 1300 euro kunnen ontvangen. Help jij ons zoveel mogelijk mensen bereiken?

Alle informatie over de energievergoeding vind je hier.

Afbeeldingen

0  reacties

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen