Save the date: 21 juni 2023

Saskia Kalter 21-04-2023
307 keer bekeken 0 reacties

Save the date voor Ruimte om te leven! Op 21 juni 2023 vindt in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis een bijeenkomst van Ruimte om te leven plaats, waarop we de handen ineenslaan om de sociale tweedeling in onze stad aan te pakken.

Ons doel is om elkaar te ontmoeten, te inspireren, mogelijkheden te onderzoeken en initiatieven met elkaar te verbinden. Dit doen we samen met de overheid, de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, het verenigingsleven, woningcorporaties, welzijns- en maatschappelijke instellingen en hopelijk ook met jou!

Kloven dichten met Tim ’S Jongers

Tim ‘S Jongers deed jarenlang buurtonderzoek naar wat er leeft bij mensen die in armoede leven. Hij schreef hierover het boek Beledigende Broccoli en recent maakte Tim een prachtige aflevering van VPRO Tegenlicht, genaamd De kloofdichters. Op 21 juni gaat Tim met ons in gesprek over de kloof tussen 'hoopvollen' en 'hooplozen' en hoe we deze kloof kunnen dichten.

Save the date

Datum: woensdag 21 juni 2023
Tijd: van 17.00 tot 20.00 uur
Locatie: Elkerliek ziekenhuis - in de kapel

De officiële uitnodiging voor Ruimte om te leven Helmond (inclusief aanmeldlink) wordt in de tweede week van mei verzonden en gepubliceerd. Ook zal dan de rest van het programma bekend worden gemaakt.

We nodigen iedereen die een professionele link met Ruimte om te leven heeft van harte uit zich aan te melden!

Afbeeldingen

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen