Het Ruimte om te leven event: wat vond jij?

Saskia Kalter 22-06-2023
280 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 21 juni vond het Ruimte om te leven event plaats in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond. We zijn benieuwd naar jouw ervaring: hoe vond je de avond, wat neem je mee en wat zou een volgende keer anders mogen of moeten? Ook kun je hier de presentaties nog eens bekijken.

Het Elkerliek en het Louis Bolk Instituut spraken over gezondheid, het belang van leefstijl en preventie. Tim 'S Jongers gaf een keynote speech die grote indruk maakte op veel van de aanwezigen. Wat ons kan redden, daarover was hij kort: principiƫle bescheidenheid.

Wil je hier nog iets over teruglezen? Onderaan deze pagina vind je de presentaties van het Elkerliek, het Louis Bolk Instituut en Tim 'S Jongers.

Deel je ervaring met ons
Wat ons betreft was het een leerzame en prikkelende avond. We zijn benieuwd wat jou als bezoeker het meest is bijgebleven. Wil jij ons helpen door je feedback met ons te delen? Daar zijn we erg blij mee! Je kunt je mening delen door dit formulier in te vullen.

Bedankt voor je bijdrage! 

Afbeeldingen

0  reacties

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen