Save the date: Back in the game

Saskia Kalter 13-07-2023
194 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 26 oktober organiseer de Driessen Foundation een event over inclusief werkgeluk. Tijdens het event worden de resultaten van het onderzoek 'Langs de zijlijn' gedeeld.

Dit onderzoek door Lüün richt zich op kansengelijkheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie die ongewild 'langs de zijlijn' staan, en biedt praktische handvatten voor werkgevers. 

Laat je daarnaast inspireren door het verhaal van de Harde Leerschool. De Harde Leerschool biedt kansarme jongeren een intensief traject om een gedragsverandering te bewerkstelligen en hen een kans in de maatschappij te bieden met zich op werk. Centraal in de aanpak staat rugby. 

Weten hoe dat precies zit? Noteer dan donderdagmiddag 26 oktober vast in je agenda. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw organisatie inclusiever kunt maken. Begin september wordt de uitnodiging op dit platform gepubliceerd. Heb je nu al vragen? Stuur dan een mail naar de Driessen Foundation

Afbeeldingen

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen