Leefstijlproject Gezond Mierlo-Hout

21-02-2022

In deze nieuwe podcast van Ruimte om te Leven gaat reporter Tom op bezoek bij de drie initiatiefnemers van het leefstijlproject Gezond Mierlo-Hout.

In deze nieuwe podcast van Ruimte om te Leven gaat reporter Tom op bezoek bij de drie initiatiefnemers van het leefstijlproject Gezond Mierlo-Hout. Het Elkerliek ziekenhuis, Zorgboog in Balans en Medisch Centum Mierlo-Hout hebben dit project opgestart om mensen intensief te begeleiden in het veranderen van hun leefstijl. Bewustwording van een gezondere leefstijl staat centraal, daarnaast brengt de werkwijze ook een sociale spin-off. Juist het samen doorlopen van de beweeg- en begeleidingsbijeenkomsten met andere deelnemers bevordert het gevoel van ‘samen’ en dat je er niet alleen voor staat.

Ook is er een gesprek opgenomen in de beweegtuin Mierlo-Hout waar Jibb+ uitlegt wat er zo bijzonder is aan dit project en er komen verschillende deelnemers aan het woord waarom zij deelnemen. In deze podcast komen diëtiste Carlijne Butz van Zorgboog in Balans, cardioloog Jeroen Lammers van het Elkerliek ziekenhuis en huisarts Alfons Notermans van Medisch Centrum Mierlo-Hout aan het woord.

Beluister via: Leefstijlproject Gezond Mierlo-Hout - Anchor / Of te beluisteren via Spotify. Lees de transcriptie van de podcast hieronder.

 

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Over ons

Ruimte om te leven | Helmond is een beweging die de tweedeling in Helmond wil tegengaan. Overheid, zorg, bedrijfsleven, welzijn en onderwijs steken de koppen bij elkaar om samen de kar te trekken.

Doe je mee?

Nieuwsbrief

Natuurlijk lees je al het nieuws op dit platform; neem vooral de url op in je favorieten!

Wil je ook onze digitale nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan

Volg ons via

    

 

 

Cookie-instellingen